tisdag 25 oktober 2011

Bussgaraget rivs

Lördag 22/10 2011.
Den norra delen av garaget ska stå kvar.


Rester av det mörkt rödbruna tegel som satt som dekoration över portarna.
3 kommentarer:

 1. Oj, det blev mera känslofyllt än jag trodde, att se dessa bilder... Tackar redaktören för bevakningen. Dags för ny vandring snart?
  Eva S

  SvaraRadera
 2. Det känns lite vemodigt att se... men om det nya som ska byggas smälter in fint med de gamla vackra byggnaderna som finns i grannskapet kommer slutresultatet säkert bli bra.

  Anette P

  SvaraRadera
 3. Ja det är vemodigt på nåt sätt - mycket känslor inblandade även om det "bara" är en betonglåda från 60-talet. Det är kanske den typen av byggnader som lever allra farligast vid förnyelse-projekt, för ingen fäster någon större vikt vid dem - i dagsläget. Nu kan man ju se på vissa av bilderna att fasadöppningarna i den del som nu kommer att vetta mot söder har samma karaktär som den nu rivna fasaden, så förhoppningsvis kommer något av samma utssende att vara kvar fast ett snäpp längre in i kvarteret. Återstår att se.
  @Eva: bloggredaktören är i princip alltid sugen på vandring! Senaste tiden har jag gjort några vandringar med studentgrupper från K3 och SLU. Nästa får bli med övriga läsekretsen. För tillfället är schemat hårt pressat - det kanske får bli en bit in på nästa år.

  SvaraRadera